تسهیلات کمیته تخفیف دانشگاه در راستای ارتقای تحصیلی دانشجویان

کمیته تخفیف دانشگاه علم و فرهنگ با تشکیل جلسات منظم در هر ترم تحصیلی، تسهیلاتی را در راستای ارتقای تحصیلی دانشجویان فراهم می‌کند.

دکتر منوچهر جهانیان، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: به‌منظور توجه ویژه به مسائل علمی و ایجاد انگیزه جهت ارتقای کیفیت آموزشی و پیشرفت تحصیلی دانشجویان و نیز ایجاد تسهیلات برای دانشجویانی که به به واسطه برخی مشکلات اعم از مسائل تحصیلی، شغلی و... شایسته برخورداری از تخفیف در پرداخت شهریه تشخیص داده می‌شوند، در هر نیم‌سال تحصیلی طبق شرایط آیین‌نامه داخلی و با موافقت کمیته تخفیف دانشگاه، تخفیف در شهریه دانشجویان اعمال می‌شود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن اشاره به چگونگی تسهیلات کمیته تخفیف در ترم‌های تحصیلی گذشته بیان داشت: در نیم‌سال اول تحصیلی سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تعداد ۲۹۵ نفر از دانشجویان از تخفیف شهریه برخوردار شدند. دانشجویان متقاضی استفاده از تخفیفات دانشجویی شهریه می‌توانند با ارائه مدارک و در صورت دارابودن شرایط لازم جهت بهره‌مندی از این‌گونه تسهیلات، به معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه نمایند.